Initiator van het Jaar bij de Gouden Baksteen

10/10/2019 | Ons bedrijf

De Gouden Baksteen gaat elk jaar op zoek naar de meest verdienstelijke persoonlijkheid of organisatie in de bouwsector. Ook worden er enkele bouw- en houtbedrijven in de kijker gezet. Zo wordt er ook sinds 2018 een award uitgereikt aan Bouwunie-leden voor initiator, innovator en motivator.

Om kans te maken op één van deze prijzen, kan je jezelf kandidaat stellen of kan je een bedrijf voordragen.

Een belangrijke mail

In december vorig jaar ontvingen we via de Bouwunie een mail in verband met de inschrijvingen voor de Gouden Baksteen. Deze mail kwam voor Stabco als geroepen. We waren zo hard gegroeid en hadden een erg druk jaar achter de rug. Een bekroning op ons harde werk zou dus fantastisch zijn.

Zonder ook maar één minuut te twijfelen, heb ik ons kandidaat gesteld voor initiator. Dit is de award voor bedrijven die minder dan 5 jaar operationeel zijn.

Aan de hand van een vragenlijst moesten we de werking van Stabco uitgebreid toelichten. Daarnaast werd er ook naar onze cijfers van vorig jaar gekeken. In januari 2019 wisten we weten of we genomineerd waren.

Even geheimhouden

Om teleurstelling te voorkomen hield Charlotte de inschrijving geheim. Zelfs Marijn wist hier niets van.

Omdat Stabco opleidingen hoog in het vaandel draagt, was het in januari de beurt aan Charlotte om bij te leren. Ze volgde een Marketingbootcamp in Dublin. Wanneer het vliegtuig weer in België landde, en ze haar gsm bevrijdde van de vliegtuigmodus, ontving ze een mail van de Bouwunie met fantastisch nieuws: Stabco was genomineerd!

Onmiddellijk werden Marijn en alle samenwerkers ingelicht. Iedereen was laaiend enthousiast, maar nu was er werk aan de winkel. Er moest nog een afspraak gemaakt worden om een kort filmpje van Charlotte, Marijn en het bedrijf op te nemen.

Hoeveel genomineerden er waren, wisten we niet. Laat staan wie er genomineerd was. Dat maakte het natuurlijk eens zo spannend.

De grote dag

Op 8 februari 2019 was het zover. Met een hele delegatie zakten we af naar ’t Bau-huis in Sint-Niklaas in de hoop dat we de prijs in de wacht zouden slepen. Een hele delegatie, inderdaad, want wij hadden de beste én de grootste groep supporters bij!

En toen: le moment suprême! Er waren vier genomineerden voor Initiator van het Jaar 2018. Met klamme handen en een hart dat bijna uit onze borstkas sprong, werd de winnaar bekend gemaakt. STABCO FOUNDATIONS! Gejuich, jolijt en een hele kleine traan, maar vooral superfier!

Bekijk het filmpje van deze avond en maak dit euforisch moment mee alsof je er zelf bij was!

Gratis offerte of toch nog enkele vragen?

Laat je gegevens achter of bel ons op het nummer 014/74.55.70

Contacteer ons