Maak kennis met Puk, onze office dog!

16/12/2019 | Ons bedrijf

Wij stellen je graag voor aan Puk, een 1-jarige teckel en de ster van Stabco! Puppy Puk brengt tamelijk wat leven in de brouwerij.

Puk de ‘Pikkedief’

Wist je dat teckels honderden jaren geleden gefokt werden in Duitsland om op dassen te jagen? Het jagersinstinct is bij Puk nog volop aanwezig. Hij heeft het echter gemunt op prullenmanden en kartonnen dozen. En dan, heel plots, worden de rollen omgedraaid: dan kunnen wij gaan jagen op onze kantoorspullen. Met heel het team soms, want Puk is niet zo gemakkelijk te vangen.

Een schat van een kantoorhond

Niemand kan er echter boos op zijn als Puk weer iets steelt. Hij is een allemansvriend en zegt iedereen vrolijk goeiemorgen. Na enkele uurtjes slaap gaat hij even alle werknemers langs voor wat aandacht te vragen. Daarna krult hij zich opnieuw op in zijn mandje in het zonnetje. Een hondenleven, zeggen ze dan… De jaloerse blikken op kantoor zeggen iets anders.

De invloed van Puk op onze stresslevels

Je hoort het vaak: een kantoorhond vermindert aanzienlijk de stress van de werknemers. Daar hebben wij nog niet al te veel van gemerkt. Integendeel. Soms hangt hij enorm het varken uit. Maar zijn puppy-oogjes maken alles onmiddellijk terug goed.

Bovendien brengt Puk een leuke, positieve sfeer op kantoor. Als hij een dag recup heeft – een kantoorhond wilt ook wel eens uitrusten van die zware werkdagen – wordt onmiddellijk gevraagd waar hij is. De ene werknemer geeft er natuurlijk wat meer aandacht aan dan de andere, maar over het algemeen is hij bij iedereen zeer geliefd.

Wij hopen alvast dat ons Pukje nog lang bij de Stabco-familie mag horen!

Gratis offerte of toch nog enkele vragen?

Laat je gegevens achter of bel ons op het nummer 014/74.55.70

Contacteer ons